Претрага питања и одговора

Питања и одговори

одговорен
rade stevanovic Врста проблема Komunalni problemi

Питање

постављено 02.10.2020.
Ime: Rade Stevanović Email: stevra64@gmail.com Poruka: Poštovani Pošto se u Apatinu obeležava horizontalna signalizacija na putevima u našem gradu, dali može da se obeleže parking mesta ispred ,,Dunav,, osiguranja i ulaz prema garažama iz stambene zgrade Trg N.Tesle 7 /Blok 1/ gde često nemože da se priđe i izađe iz garaža zbog parkiranih vozila. Ako ovo nije vaša nadležnost, molim Vas da pitanje prosledite nadležnima. Unapred hvala Mesto: Apatin

Одговор

Dat je nalog u toku prethodne nedelje za obeležavanje pomenutog parkinga.
одговорен
Aleksandar Врста проблема Komunalni problemi

Питање

постављено 29.09.2020.
U Apatinu u ulici Duška Trifunovića, na potezu od malo posle SAT Trakta do prodavnice Mau Vau na obe strane kolovoza nalazi se velika količina peska i šuta koji je nastao prilikom izgradnje zgrade u centru. Naslage i korov biciklistima otežavaju sklanjanja i vožnju u propisanih 1m od kraja kolovoza. Molim inspekciju da izađe, poseti ovu lokaciju i reši problem!

Одговор

Problem na lokaciji je resen.
одговорен
Aleksandar Врста проблема Komunalni problemi

Питање

постављено 29.09.2020.
Na raskrsnici ulica Marka Oreškovića i Prvomajske, kada se uđe u blok, lokacija poznatija pod nazivom "Bajićeva kuća", sa leve strane je uništen trotoar kao i deo javne zelene površine za potrebe parkiranja automobila. Isto je učinjeno preko puta, sa desne strane gde je izbetoniran deo javne zelene površine za potrebe parkiranja vozila. Molim inspekciju da poseti ovu lokaciju i omogući pešacima i roditeljima sa decom bezbedno kretanje.

Одговор

Problem na lokaciji je rešen i trotoar očišćen.
одговорен
Aleksandar Врста проблема Komunalni problemi

Питање

постављено 29.09.2020.
Na 9. tabli na putu za izvor sumporne vode sa desne strane puta nedaleko od prve kuće nalazi se deponija gde je neko više puta traktorom izbacivao zemlju, šut i smeće. Molim nadležne da obiđu ovu lokaciju i da reše problem!

Одговор

Komunalna inspekcija je obišla predmetnu lokaciju i nije utvrdila postojanje divlje deponije
одговорен
Ištvan Gobor Врста проблема Komunalni problemi

Питање

постављено 29.09.2020.
Poštovani, svakodnevno vodim đaka prvaka u školu i zabezeknut sam činjenicom da u okolini pa i u samom školskom dvorištu ima na desetine pasa lutalica! Siguran sam u to da isti predstavljaju ozbiljnu opasnost po decu, a niko od nadležnih ne poduzima ništa.Zar je potrebno da neko bude povređen da bi se intervenisalo?Prema mojim saznanjima lokalna samouprava troši ozbiljna sredstva za nakanadu štete građanima zbog ugriza pasa lutalica, čini se da bi se te pare bile bolje upotrebljene za preventivu!Nadam se da će ova moja dobronamerna primedba biti prihavćena pre svega u interesu naše dece a i ostalih građana.sa poštovanjem Ištvan

Одговор

Pse lutalice uklanja JKP" Komunalac " Kula po Ugovoru ali trenutno je zastoj zbog popunjenih kapaciteta prihvatilišta.
одговорен
Ljiljana Врста проблема Komunalni problemi

Питање

постављено 23.09.2020.
Kuca u ulici Nade Dimic 14, u kojoj niko ne zivi otprilike 7 godina, ne kosi se trava. Na ulici pokosi komsiluk, a u dvoristu niko. Trava i korov su visoki, a u kuci pored zivi beba koja je alergicna na ambroziju. Nadam se da postoji resenje za takav vid problem. Hvala unapred.

Одговор

Komunalna inspekcija će kontaktirati vlasnika kuće da se ambrozija ukloni
одговорен
NEDELJKO STOJSAVLJEVIĆ Врста проблема Komunalni problemi

Питање

постављено 14.09.2020.
Poštovani ! Često, vama a i meni kao upravniku ,stižu prigovori na izgled prostora za odlaganje smeća u ulici Duška Trifunovića preko puta broja 7 odnosno Bloka 112-br 14-18 -Stanari zgrade Duška Trifunovića 7 traže uporno da se nađe prikladnija lokacija jer imaju malo dvorište i kontejneri dosta smrde. Izmeštaju svoje kontejnere na plato ispred zgrade pa dolazi do problema Kako je počela prodaja 40 tak stanova u zgradi koja se završava (između Srpskih vladara i Duška Trifunovića) problem će biti još veći Slobodan sam predložiti trajniju lokaciju za kontejnere -koja bi se uredilla (ogradila i ozelenila) za sve ove zgrade. Opština Apatin je vlasnik parcela 2933/1 kao i 2153/1 (deo pored trafoa) koje su pristupačne za kamion za odvoz smeća a dovoljno daleko od objekata da se ne oseća smrad Molim vas da zajedno sa urbanistima sagledate ovaj problem i da se nađe trajno rešenje

Одговор

Komunalna inspekcija će razmotriti Vaš zahtev i obavestiti o rešavanju ovog problema
одговорен
n Врста проблема komunalna inspekcija

Питање

постављено 10.09.2020.
Na igralistu u ulici Dositeja Obradovica ima puno kerova nije sigurno za decu da se igraju.Moze li komunalna inspekcija da kazni vlasnike ovih kerova .

Одговор

Komunalna inspekcija će pojačati nadzor na predmetnoj lokaciji.
одговорен
veljko lukic Врста проблема komunalna inspekcija

Питање

постављено 03.09.2020.
Ime: Veljko Lukic Poruka: Postovani, da li postoji nacin da se resi parkiranje automobila na zelenoj povrsini u parku u Apatinu? Zivimo u 21 veku a nemamo postavljene stubice uz zelenu povrsinu. S postovanjem Veljko Lukic Mesto: Apatin

Одговор

Према одлуци о комуналним деланостима забрањено је паркирање на свим јавним површинама које нису предвиђене за то, па тако и јавним зеленим површинама. Комунална инспекција ће изаћи на лице места у градски парк Апатин и предузети адекватне мере.
одговорен
Milan Ćopić Врста проблема sistem 48

Питање

постављено 26.08.2020.
Poštovani, u mojoj ulici 29.Novembra 3,plac pored mene se ne održava i ne kosi. Trava je narasla preko 2 metra, i imamo strasan problem sa komarcima i ostalim štetočinama. Molim Vas, da neko od nadležnih preuzme inicijativu za rešavanje ovog problema. U napred zahvalan i očekujem Vaš odgovor. Milan Ćopić

Одговор

Комунална инспекција ће у периоду од 07 - 10.09. 2020. изаћи на лице места, утврдити чињенично стање и евентуално предузети одговарајуће мере.
одговорен
Гордана Врста проблема Komunalni problemi

Питање

постављено 24.08.2020.
Поштовани, Овим путем пријављујем запуштену зелену површину у центру града. Наиме у центру града иза зграде у ул, Поштанска бр. 2 зелена површина је зарасла односно трава није покошена, такође зелена површина која се налази између наведене зграде и пекаре Давид, Пивнице, очне куће Рашета је зарасла у коров постала је легло инсеката и глодара, а у току дана и ноћи ту се понекад сакривају мачке и пси луталице што је довело и до појаве бува. Молим Вас да изађете на лице места утврдите стање на терену, те утврдите у чијој је надлежност санирање предметне локације и издате налог за поступање. С поштовањем, Гордана

Одговор

Дана 19.08.2020. комунална инспекција је по захтеву управника поменуте зграде изашла на лице места и констатовала увидом у катастар непокретности да је парцела 2134 у приватном власништву више лица, што је и послато управнику граде, Поштанска број 2 Апатин.
одговорен
Zekušić Врста проблема Komunalni problemi

Питање

постављено 24.08.2020.
HITNO !!! LJULJAŠKA NA TRGU KOD BINE , ispred Banke Poštanska štedionica samo što nije pukla ..molim Vas da urgentno rešite problem !!!

Одговор

Poštovani, pomenuta ljuljaška je popravljena 24.08.
одговорен
n Врста проблема Komunalni problemi

Питање

постављено 24.08.2020.
Molim Vas da pokosite travu u ulici Lađarska 1a ispred kuće u kojoj niko ne živi ...Trava je veoma visoka , raste ambrozija i skupljaju se pacovi ..

Одговор

Дана 25.08.2020. комунална инспекција је изашла на лице места, фотографисала предметну површину, а 02.09.2020. издат је налог тј. решење ЈКП Наш Дом Апатин да изврши кошење ове површине.
одговорен
Milan Врста проблема Komunalni problemi

Питање

постављено 22.08.2020.
Poštovani, Ovo pišem u ime stanara Milenijum zgrade kao i S1. Muzika iz lokala u prolazu kod esova je preglasna i preko dana i preko noći. Da li možete da pošaljete komunalnu inspekciju da proveri o čemu se radi.

Одговор

Комунална инспекција и инспекција заштите животне средине изаћи ће на лице места, и утврдити чињенично стање, те предузети мере у циљу решавања наведеног проблема.
одговорен
Borislav Cuk Врста проблема Ostalo

Питање

постављено 20.08.2020.
Sta se desava sa psima lutalicama? Trg Nikole Tesle, takođe i u centaru grada.. Čopori po 7-8 pasa. Životinje od 30kg. Napadaju, laju.. Ima li resenja? Udomite ih, odvezite.. Kao da živimo u Nigeriji..

Одговор

Општина Апатин је закључила уговцор са ЈКП "Комуналац" из Куле у вези уклањања паса луталица са јавних површина на територији Општине Апатин. Њихови радници периодично уклањају псе луталице са јавних површина на територији Општине Апатин.
одговорен
JASNA PETROVIĆ Врста проблема Komunalni problemi

Питање

постављено 21.07.2020.
Poštovani javljam se u ime stanovnika Sonte. Dali može u selu da se organizuje odnošenje platikičnog otpada jednom ili dva puta mesečno? Do nedavno smo imali našeg Franju koji je redovno odnosio plastiuk ali zbog ukidanja otkupnog mesta gde je odnoso prinuđen je da prestane sa skupljanjem,tako da ćemo uskoro biti zatrpani sa plastičnim flašama ako se nešto nereši Unapred hvala na ramatranju našeg problema i razumevanju

Одговор

Poštovani plastični otpad spada u mešani komunalni otpad tj. kućni otpad tako da ga možete izneti po redovnom rasporedu odvoza smeća.
одговорен
Kamperi sa poluostrva Врста проблема Komunalni problemi

Питање

постављено 20.07.2020.
Molim vas da neko iz komunalnog naspe tucanikom one rupe od Plave ruze do poluostrva. To je 150 m puta, a vec je toliko izlokano da gume upadaju po 25 cm kad se prodje.

Одговор

JKP Naš Dom nije nadležan za održavanje tog dela puta.
одговорен
Petrovic Dragan Врста проблема Komunalni problemi

Питање

постављено 20.07.2020.
Kada cete zakrpiti silne rupe na kolovozu po Apatinu? Svaka ulica ima bar 5-6 rupa.

Одговор

Dat je nalog Vojputu koji je izvodjac radova. Po njihovom obaveštenju u narednom periodu će biti započeti radovi.
одговорен
Markovic Dejan Врста проблема Komunalni problemi

Питање

постављено 12.07.2020.
Na uglu ulica Jadranska i Vlade Cetkovica ne radi javna rasveta vec nocima.

Одговор

Vas zahtev je primljen i predat odgovornoj osobi
одговорен
n Врста проблема Komunalni problemi

Питање

постављено 10.07.2020.
U Apatinu u ulici M.Gubca ispred br.26 ne radi ulicno svetlo...

Одговор

Vas zahtev je primljen i predat odgovornoj osobi
одговорен
n Врста проблема Komunalni problemi

Питање

постављено 07.07.2020.
Ne radi javna rasveta u ulici Radnička u Apatinu i u celom tom rejonu...

Одговор

Vas zahtev je primljen i predat odgovornoj osobi
одговорен
n Врста проблема Komunalni problemi

Питање

постављено 07.07.2020.
Ne radi javna rasveta u ulici Dositeja Obradovića i Stojana Matića.

Одговор

Vas zahtev je primljen i predat odgovornoj osobi
одговорен
Gordana Врста проблема Komunalni problemi

Питање

постављено 02.07.2020.
Kome se vise obratiti za pomoc??? Naime svakog cetvrtka u ulici Mandinovci u Sonti je odvoz smeca! Radnici JKP redovno pola dzakova sa smecem pobacaju u kanal pored puta,kao i jutros 2.7.,Za sta sta gradjani placaju usluge jkp??? Ovo je sramota,da sami radnici nisu u stanju da smece bace u kamion vec pored ulice.Ako niko nebude reagovao bicemo prinudjeni da se obratimo dalje.

Одговор

Poštovani ovo je prva prijava koju smo primili u vezi ovog slučaja. Radnici JKP odvoze svo kućno smeće po Odluci o komunalnim delatnostima i nemaju razloga niti su ikada bacali smeće u kanale ili pored ulice. Molimo Vas da ako ste svedok pomenutoj radnji nazovete JKP Naš Dom Apatin na telefon 025/772-345, kako bi odmah reagovali.
одговорен
Aleksandar Врста проблема Ostalo

Питање

постављено 27.05.2020.
Колика трава треба да нарасте да би ЈКП "Наш дом" покосио јавну површину травњака око спортског терена дечијег игралишта у улици Јуке Колака у Апатину. Општина је поставила голове са мрежицама и кош што деца са уживањем користе и чувају, али ми није јасно да се мора сваки пут ургирати за редовно кошење траве.

Одговор

Pomenuta povrsina se kosi samo po Resenju Komunalne Inspekcije s obzirom da se ne nalazi u Planu i programu odrzavanja javnih zelenih povrsina. S postovanjem.
одговорен
Сандра Врста проблема Ostalo

Питање

постављено 20.05.2020.
Трава јавне површине око спортског терена и игралишта за децу у улици Јуке Колака у Апатину се не одражава. Упорно се обавештавају надлежни и тек по наведеном захтеву изађу радници ЈКП "Наш дом". Трава опет није покошена.

Одговор

Pomenuta povrsina se kosi samo po Resenju Komunalne Inspekcije s obzirom da se ne nalazi u Planu i programu odrzavanja javnih zelenih povrsina. S postovanjem.
одговорен
n Врста проблема Komunalni problemi

Питање

постављено 20.05.2020.
Na uglu Lovacke i Soncanske ne radi javna rasveta.

Одговор

Vas zahtev je primljen i predat odgovornoj osobi
одговорен
n Врста проблема Komunalni problemi

Питање

постављено 20.05.2020.
Poštovani , u Prigrevici već dva meseca ne radi javna rasveta na Apatinskom putu , u delu od ulaska u selo pa sve do benzinske pumpe. Molim Vas da otklonite kvar.

Одговор

Vas zahtev je primljen i predat odgovornoj osobi
одговорен
Marija Petrović Врста проблема Komunalni problemi

Питање

постављено 14.05.2020.
Kada ce se zakrpiti rupe na potezu od Hladnjace do Velikog salasa? Ono je katastrofa koliko rupa ima, a vec godinama niko ne resava. Vi iz opstine imate nacin da to resite pa zato to i ucinite.

Одговор

Pomenuti put pripada preduzecu "Jedinstvo" i JKP Nas Dom nema ingirenciju za popravku puta.
одговорен
Jasmina Mirosavljević Врста проблема Komunalni problemi

Питање

постављено 13.05.2020.
Poštovani, obraćam se kao profesionalni upravnik SZ Srpskih Vladara 54 . Objekat se nalazi na parceli 3201, ima tri ulaza.Da li postoji plan postavljanja kontejnera i kome mogu da se obratim radi rešavanja problema odlaganja otpada obzirom da se stanari nikako ne mogu složiti oko mesta postavljanja kontejnera?

Одговор

Poštovani, Plan postavljanja kontejnera ne postoji ali se obraćate Odeljenju za stambeno komunalnu delatnost sa zahtevom . Najbolje je da prethodno imate predlog gde bi kontejneri bili postavljeni a mišljenje daje komunalna inspekcija koja izlazi na lice mesta i u saradnji sa JKP" Naš Dom" konstatuje da li je lokacija pogodna za postavljanje kontejnera.
одговорен
Grupa građana Врста проблема Komunalni problemi

Питање

постављено 12.05.2020.
U ulici Miće Radakovića 79a u kući Došena nesnošljiv smrad od đubra. Molimo vas da preduzmete korake da se ukloni taj đubar i zabrani držanje stoke da možemo živiti normalno.

Одговор

Poštovani, Inspekcija će obaviti uviđaj na predmetnoj lokaciji i naložiti da se održavaju higijensko sanitarni uslovi i ukloni đubar sa lokacije. Obaveštavam Vas da rešenje o zabrani držanja stoke inspekcija može izdati ukoliko se utvrdi da se objekat za držanje domaćih životinja nalazi na nepropisnoj udaljenosti od Vašeg stambenog objekta. Da bi ostvarili ovo pravo morate podneti zahtev na pisarnicu sa svim podacima kako bi inspekcija ustanovila tačnu udaljenost od Vašeg stambenogf objekta.
одговорен
bora Врста проблема Ostalo

Питање

постављено 11.05.2020.
postovani, 1. zasto niko ne resava problem parkiranih neregistrovanih vozila po gradskim ulicama,javnim povrsinama? mislim da je to nedozvoljeno a i ruzna je slika turistickog grada. 2. zasto niko ne obilazi ulice i sankionise ogromne kamione parkirane po ivicnjacima trotoarima zelenim povrsinama? pokidase infrastrukturu ruzno deluju. 3. zasto niko ne obilazi javne povrsine na kojima se nalaze ogrvna drva za prodaju ili ko zna sta, metri i metri drva po zelenim i javni mpovrsinama... iz sume direkt na javnu povrsinu, donose bube,insekte zmije,krpelje i sta sve ne, ni to nikog nije briga?

Одговор

Poštovani, Komunalna inspekcija obilazi javne površine i preduzima mere propisane opštinskom Odlukom o komunalnim delatnostima što podrazumeva i sankcionisanje počinioca prekršaja .U prethodna dva meseca inspekcijski nadzor javnih površina je vršen samo u hitnim slučajevima jer je na snazi bilo vanredno stanje i smanjen obim posla.Uredbom Vlade RS propisano je da sve obaveze i rokovi postupanja stranaka po naloženim merama se produžavaju i računaju po završetku vanrednog stanja.
одговорен
n Врста проблема Komunalni problemi

Питање

постављено 11.05.2020.
Ne radi rasveta u ulici Savska , od parka do Ribarske ulice. Molim Vas da otklonite kvar .

Одговор

Vas zahtev je primljen i predat odgovornoj osobi
одговорен
n Врста проблема Komunalni problemi

Питање

постављено 11.05.2020.
Ne radi rasveta u ulici Savska , od parka do Ribarske ulice. Molim Vas da otklonite kvar .

Одговор

Vas zahtev je primljen i predat odgovornoj osobi
одговорен
n Врста проблема Komunalni problemi

Питање

постављено 05.05.2020.
Postovani,kada je planiran odvoz kabastog smeca.

Одговор

Zbog vanrednog stanja odvoz kabastog otpada je odloženo do daljnjeg. Građani će biti obavešteni o novom datumu odvoza.
одговорен
n Врста проблема komunalna inspekcija

Питање

постављено 05.05.2020.
Na uglu S.Markovica i Jezerske napustena kuca trava i korov ispred kuce ,molimo vas da reagujete.

Одговор

Komunalna inspekcija je izdala nalog za košenje trave i uređenje lokacije.
одговорен
Sasa Врста проблема Sonta

Питање

постављено 03.03.2020.
prijavio sam problem na javnoj rasveti u sonti u ulici milosa obilica 4 (neradi sijalica) jos u decembru 2019g a danas je 3.3.2020g.pa me strasno zanima kada mislite da popravite kvar.tri mesece niko ne odgovara niti izlazi na teren "u roku od 48 sati izlazite na teren " pa se pitam gde su ti sto treba da izadju. Sramota ovoliko da se ceka na zamenu jedne sijalice.

Одговор

Vas zahtev je primljen i predat odgovornoj osobi Prica Nikoli
одговорен
n Врста проблема Komunalni problemi

Питање

постављено 02.03.2020.
Ne radi javna rasveta ponovo u ulici P.Drapsina 3/a ,ponovo.

Одговор

Vas zahtev je primljen i predat odgovornoj osobi
одговорен
n Врста проблема Komunalni problemi

Питање

постављено 24.02.2020.
Ne radi javna rasveta u ul.P.Drapsina ispred br.3/a.

Одговор

Vas zahtev je primljen i predat odgovornoj osobi
одговорен
STAMBENA ZAJEDNICA BLOK 112-36 Врста проблема Komunalni problemi

Питање

постављено 07.02.2020.
Република Србија Аутономна Покрајина Војводина Општина Апатин ОПШТИНСКА УПРАВАО ПШТИНЕ АПАТИН Одељење за стамбенокомуналну делатност, заштиту животне средине, урбанизам, грађевинске иимовинско-правнепослове STAMBENA ZAJEDNICA BLOK 112 BROJ 36 APATIN Molba za hitno postupanje !!!! Poštovani ! U stambenoj zajednici Blok 112 broj 36 u levoj vertikali –se pojavio izuzetan problem sa dimnjakom. Dim se INTEZIVNO oseća u stanu broj 9 Negovan Mire -dimnjak između dnevne i spavaće sobe ,neštoslabije se oseća u stanovima 12 i 15. Gospođe Njegomir –je bila u vašem preduzeću gde je dobila informaciju da je neko pregledao i očistio dimnjak –međutim proverom u tavanskom otvoru dimnjaka vidljive su velike naslage smole-gareži. Gospođa Njegomir NIJE DOBILA ZAPISNIK o pregledu ili čišćenju dimnjaka Ja sam kao upravnik pozvao G.Kovačevića kao građevinskog inspektora vezano za ovu problematiku i on se oglasio nenadležnim i uputio me na MUP-Vatrogasnu jedinicu Sombor. Tamo sam obavio razgovor sa g. Pilipovićem PP Zaštita (inače Apatincom ) koji je također izneo stav da imaju jasno uputstvo iz MUP-a da oni nisu nadležni. Obavio sam razgovor sa stanarima u stanu broj 1 koji lože drva –a koriste taj dimnjak iako imaju TA peć u sobi odbili su da pređu na grejanje strujom jer su nabavili ogrev a nemaju sredstava da sad plaćaju struju Pitanje je da li JKP “Naš dom” –obzirom da ubirte dimnjičarinu –ima ovlašćenje i obavezu da izvrši pregled dimnjaka i eventualno izdate mišljenje, preporuku , rešenje o zabrani korišćenja dimnjaka. Ko je ovlašćen u tom slučaju da zapečatite dimnjak .Može li bilo koji inspekcijski organ da reaguje Molim vas za hitan odgovor-uputstvo Upravnik Nedeljko Stojsavljević 062-788855 e-mail: mojazgradaapatin@gmail.com U Apatinu 06,02,2020,

Одговор

JKP" Naš Dom" je nadležno za čišćenje dimnjaka a postoje i ovlašćene službe koje takođe možete angazovati za ispitivanje funkcionalnosti dimnjaka . Inspekcija Vam samo može naložiti ispitivanje zagađenja zivotne sredine na zajedničkom emiteru - dimnjaku zgrade a troškove ispitivanja snosi skupština stanara.
одговорен
n Врста проблема Komunalni problemi

Питање

постављено 03.02.2020.
Kada vozis ulicom M.Obilica ispred restorana"Saran" nema znaka STOP.

Одговор

Hvala na obaveštenju, problem će biti rešen u toku nedelje.
одговорен
n Врста проблема komunalna inspekcija

Питање

постављено 03.02.2020.
Put do garaza oko zgrade S 5 zapad (novi naziv blok 112 broj 68) je pun rupa i neravnina,jedan kamion sljake bi resio taj problem.Molimo vas da resite ovaj problem.

Одговор

Komunalna inspekcija je izašla na lice mesta i konstatovala činjenično stanje te će Vaš zahtev biti prosleđen nadležnima koji se bave investicijama i javnim radovima po utvrđenim prioritetima.
одговорен
n Врста проблема komunalna inspekcija

Питање

постављено 02.02.2020.
Poštovani , dva ogromna psa danima napadaju prolaznike na trgu Nikole Tesle . Najčešće se mogu videti oko bine i ispred zgrade sa muralom .U nekoliko navrata su napali starije ljude , na biciklima ...U zadnje vreme su nepredvidljivi i agresivni i prema deci koja sve više izbegavaju boraviti na trgu zbog njih. Molim Vas , da li je potrebno da neko zaista nastrada da bi komunalni delatnici izašli na teren i uklonili problematične pse sa centralnog gradskog trga? Molim Vas za hitan odgovor i još hitniju akciju...

Одговор

Akcija hvatanja pasa biće obavljena sledeće nedelje.
одговорен
n Врста проблема Komunalni problemi

Питање

постављено 30.01.2020.
Neradi ulicna rasveta u ul.Grobljanska ispred br.15

Одговор

Vas zahtev je primljen i predat odgovornoj osobi
одговорен
Djuro Врста проблема Lično

Питање

постављено 28.01.2020.
Postovani,zanima me dali postoji mogucnost kao izbeglog lica da ostvarim pravo na gradjevinski materijal. Dali postoji mogucnost da me informisete oko konkursa ?Hvala

Одговор

Postovani,sve potrebne informacije dobicete na broj telefona Opstinske uprave Apatin 025/772122 lokal 620.
одговорен
vojinovic bosko Врста проблема Građevinarstvo

Питање

постављено 28.01.2020.
Postovanje, Nisam pronasao na stranici za dozvolu za gradnju manje privatne kuce do 50mkv u opstini APATIN.pa bih vas zamolio kome da se obratim sa mojim pitanjem. Zanimame cena i uslovi za gradnju. Puno hvala za odgovor! Bosko Vojnovic

Одговор

Postovani,obratite se Nikoli Kugi na telefon Opstinske uprave Apatin 025/772122 lokal 645.
одговорен
Borislav Cuk Врста проблема Komunalni problemi

Питање

постављено 27.01.2020.
Postovani, Zivim u zgradi Milenijum iznad Lav apoteke. Iako uredno svaki mesec placam naknadu za odnosenje smeca i odrzavanje kontejnera mi kontejner nemamo! Najblizi se nalazi kod zdrage S-3 i sigurno je udaljen 300 metara od nase zgrade. Maxi ima dva svoja kontejnera u koje vecina stanara odlaze svoje smece i konstantno se svadja sa ljudima ix Maxija koji su apsolutno u pravu jer dodju u situaciju da nemaju gde da odlazu svoje smece. Pored ta dva, ima mesta za jos dva kontejnera koje bi koristili stanari iz obliznjih zgrada i tako resili sve probleme. Nadam se vasem odg u sto kracem roku. Hvala i pozdrav, Borislav

Одговор

Poštovani, Obaveštavam Vas da su kontejneri zgrade " Milenijum" pre desetak godina postavljeni na prostor iza zgrade prema dvorištu tadašnje " Direkcije za izgradnju". Na osnovu peticije stanara zgrade ( oko 30 potpisnika) za izmeštanje istih komunalna inspekcija je rešenjem naložila JKP" Naš Dom" njihovo izmeštanje na najbližu lokaciju što je i urađeno. Na skupštini stambene zajednice sa upravnikom zgrade možete inicirati izmeštanje kontejnera i predložiti novu lokaciju. Ukoliko predložena lokacija bude urbanistički prihvaćena komunalna inspekcija će po Vašem zahtevu naložiti rešenjem izmeštanje kontejnera JKP" Naš Dom".
одговорен
n Врста проблема Komunalni problemi

Питање

постављено 24.01.2020.
U ulici Grobljanska ispred broja 44 ne radi javna rasveta .

Одговор

Vas zahtev je primljen i predat odgovornoj osobi
одговорен
n Врста проблема Komunalni problemi

Питање

постављено 12.01.2020.
U ulici M.Radakovica ne radi javna rasveta.

Одговор

Vas zahtev je primljen i predat odgovornoj osobi.
одговорен
n Врста проблема Komunalni problemi

Питање

постављено 10.01.2020.
Na uglu ulica Prigrevacka i Nova ne radi javna rasveta.

Одговор

Vas zahtev je primljen i predat odgovornoj osobi.
одговорен
rade stevanovic Врста проблема Komunalni problemi

Питање

постављено 17.12.2019.
Ime: Rade Stevanović Email: stevra64@gmail.com Poruka: Poštovani Društvo pčelara "Dunav" Apatin je zainteresovano da se u gradu Apatinu, prilikom sadnje drveća, zasadi i medonosno drveće kao što su klauterija, sofora, evodija, medonosna lipa, itd. Zbog sve lošije pčelinje paše i prskanja otrovima poljoprivrednih kultura, za naše pčele bi mnogo značilo kada biste uticali na osobe koje donose odluku koje drveće će se saditi po gradu, da veći deo bude medonosno drveće. Mi kao udruženje smo spremni da pomognemo kroz radne akcije. Na području opštine Apatin ima oko 12.000 košnica i svako poboljšanje pčelinje paše bi nam mnogo značilo za opstanak pčela, bez kojih ni nama nema života. Unapred hvala Rade Stevanović, predsenik Društva pčelara "Dunav" 063/7799008 Mesto: Apatin

Одговор

Postovani sadnice koje se trenutno sade u opstini su deo donacije Apatinske pivare, te nemamo uticaja koje vrste ce se kupiti. Sadnice su kupljene, placene i spremljene na osnovu zahteva APA, a JKP samo po pozivu preuzima i sadi pomenute sadnice. S postovanjem.